tiistai 10. toukokuuta 2011

Energiaa, elämää ja eilisiä treenejä.

Tänään tapahtui aivan uskomatonta. Elämä on siis täynnä valintoja,  ja valinnat, jotka teemme johtavat meidät aina johonkin.
Olisin voinut valita toisin ja jäädä kassan jonoon jonottamaan mutta jonkin ääni päässäni sanoi että unohda kauppa ja hyppää suoraan metroon. Ja niin tein.
Ja tämä valinta antoi minulle mahdollisuuden törmätä liukuportaissa ystävääni kymmenen vuoden takaa. Tällä oli jokin tarjoitus. Uskon vahvasti.
Huvittavinta oli se että tunnistin hänet kävelytyylistä ja muistan miettineeni että olen nähnyt tämän ihmisen aiemminkin kävelevän. Ja siinähän sitä oltiin, ystävät kohtasivat vuosien takaa.
Päivän paras!!!!!!! Kaikella on tarkoituksensa.

Fyysisesti alkaa keho palautumaan mutta henkinen kapasiteetti on vielä hakusalla. Eiliset spinnut ja kahvakuula-tunnit eivät tuntuneet miltään. Tuntui että jaksaa vaikka kuinka rankasti.


What colour is your energy???


Motivaatio on nyt se ongelma ja se raastaa henkisesti pahasti. Olen tienristeyksessä ja nyt pitäisi tehdä valinta, olla rohkea ja uskaltaa hypätä aidan yli.


Body works.
Mietin. Pohdin. Haen vastauksia. Etsin vaihtoehtoja. Mutta rakas ystäväni, johon törmäsin tänään, sanoi niin nappiin että KUUNTELE MITÄ SYDÄN SANOO. Niin totta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti